e-208

GALERIE VIDEO & FOTO

PEUGEOT e-208 – UNBORING THE FUTURE

DESIGN DISTINCTIV

Un model cu un caracter extrem de colorat, noul Citroën C3 nu arată ca niciun alt vehicul din segmentul său. Atu-ul său principal constă în potențialul de personalizare: până la 97 de combinații pentru exterior, 4 nuanțe de culoare pentru plafon, 3 scheme de culoare pentru interior și noi modele de jante.

MOTOR 100% ELECTRIC

Puterea motorului ajunge la 100 kW (136 CP) și cuplul motor de 260 Nm disponibil încă de la 0 km/h asigură o experiență excelentă de condus. Noua platformă modulară electrificată e-CMP a fost dezvoltată pentru a încorpora o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate de 50kWh, păstrând în același timp intacte spațiul interior și volumul portbagajului. Bateria asigură o autonomie de 340 de km* (WLTP).

*) în funcție de dotările mașinii și de condițiile reale de utilizare (condiții meteo, stil de condus, etc).

REÎNCARCARE RAPIDĂ ȘI SIMPLĂ

e-208 se poate încărca folosind o priză casnică clasică cu cablul standard furnizat la livrarea vehiculului, cu ajutorul unei stații Wallbox sau la stațiile publice. Reglarea termică a bateriei îți permite să utilizezi încărcătoare de mare putere (100 kW) și să obții un nivel de încărcare de 80% în doar 30 de minute*.

*) timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației, de temperatura exterioară sau de temperatura bateriei

Derulează în sus