CITROËN SPACETOURER

CITROËN SPACETOURER

Dezvoltat pe o platforma noua, CITROËN SPACETOURER este dedicat destinderii in familie sau intre prieteni. Acesta ofera un spatiu interior convivial si modulabil, datorita scaunelor detasabile si culisante.

PUNCTE FORTE

VOLUM GENEROS

Avantajul monovolumului SpaceTourer consta in formele generoase, aspectul indraznet si proportiile armonioase. Pentru a accentua aceste caracteristici, SpaceTourer este disponibil in 9 nuante de caroserie diferite: Negru Onyx, Albastru Impérial, Maro Rich Oak, Gri Platinum, Gri Aluminium, Portocaliu Tourmaline, Albastru Lagoon, Alb Sable si Banquise. Atentie! Este posibil ca ceilalti participanti la trafic sa va claxoneze admirativ la fiecare intersectie.

LUMINI DE ZI CU TEHNOLOGIE LED

Forma verticala a blocurilor optice, care utilizeaza tehnologie LED se imbina armonios cu linia pasajelor rotilor, amplificand spiritul de aventura al modelului printr-un design corespunzator.

DOAR 1.9 M ÎNĂLȚIME

Nu mai este nevoie sa cauti locuri de parcare! Cu noul Citroën SpaceTourer, spatiile de parcare nu vor mai pune restrictii. Dimensiunile optimizate ale modelului SpaceTourer’s (L: 4.60 m to 5.30 m, W: 1.92 m, H: 1.90 m), alaturi de servodirectia electro-hidraulica si o raza de intoarcere cu valori intre 11.30 m to 12.40 m, contribuie la cresterea agilitatii vehiculului, raspunzand solicitarilor intregii familii.

CITROËN SPACETOURER

Derulează în sus