CITROËN C5 AIRCROSS SUV

Noul CITROËN C5 AIRCROSS SUV

Noul C5 Aircross SUV se evidentiaza ca fiind cel mai confortabil SUV din segmentul sau datorita a doua inovatii exclusive Citroën: suspensia cu Amortizare Hidraulica Progresiva (Progressive Hydraulic Cushions®) și scaunele Advanced Comfort.
Suspensia cu Amortizare Hidraulica Progresiva este o inovatie Citroën, sustinuta de priceperea companiei in domeniul suspensiilor. Aceasta tehnologie, dezvoltata din experientele marcii in cursele auto, imbunatateste absorbtia socurilor fara a provoca oscilatii.
Cu cele trei scaune spate individuale, glisante, cu spatar reglabil și pliabile, noul C5 Aircross SUV este unul dintre cele mai modulare vehicule din segmentul sau. Aceste scaune au aceeasi latime si pot glisa inainte si inapoi, ceea ce face posibila adaptarea spatiului din habitaclu din portbagaj.

PUNCTE FORTE

TRANSMISIE EAT8, MOTORIZARI EURO 6

SUV C5 Aircross oferă o gamă de motoare eficiente și puternice Euro 6, cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 8 trepte:
– 2 versiuni pe benzină: PureTech 130 S&S MAN6 și PureTech 180 S&S EAT8
– 3 versiuni diesel: BlueHDi 130 S&S MAN6, BlueHDi 130 S&S EAT8 și BlueHDi 180 S&S EAT8

Dispune de cea mai recentă versiune a cutiei de viteze EAT8, cu o transmisie automată eficientă cu 8 trepte și funcție “Shift and Park by wire”, oferind astfel și mai multă eficiență și confort:
– consumul de combustibil este cu până la 7% mai mic comparativ cu transmisia automată în 6 trepte, datorită celor două rapoarte suplimentare
– cele două rapoarte suplimentare asigură o schimbare mai ușoară și mai rapidă a treptelor de viteză

INTERIOR IZOLAT FONETIC

Citroën C5 Aircross SUV a fost proiectat pentru a oferi o antifonare avansată, zgomotele produse de anvelope și de vânt fiind reduse la maximum datorita parbrizului dublu laminate cu un strat izolator. Acest lucru separă fonic pasagerii de lumea exterioară, printr-un efect de tip “cocon”. O atenție deosebită a fost acordată și izolației antifonării compartimentului motor.

Pentru un confort optim pus la dispoziția pasagerilor, Citroën C5 Aircross SUV oferă de asemenea un sistem de purificare a aerului din habitaclu. Denumit AQS – “Air Quality System”, acesta detectează poluarea exterioară a aerului și îl filtrează prin reglarea automată a modului de circulație din habitaclu.

20 TEHNOLOGII DE ASISTENTA A SOFERULUI

C5 Aircross SUV oferă o gamă largă de sisteme de asistență pentru șofer, cu 20 de tehnologii pentru siguranță, confort la bord și condus simplificat, indiferent de condițiile de trafic.
Tehnologia Highway Driver Assist reprezintă un prim pas spre rularea autonomă, deoarece permite mașinii să regleze fără ajutorul șoferului viteza, traiectoria și poziția între benzile de circulație. Aceasta combină sistemul de control al vitezei de croazieră cu funcția Stop&Go, permițând autovehiculului să se oprească și să se repornească automat în funcție de mișcarea automobilului în fața acestuia.

Noul Citroën C5 Aircross - Comfort class SUV

Derulează în sus