CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Noul CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Citroën C3 AIRCROSS se distinge in universul SUV-urilor prin caracterul puternic, originalitate și aspectul fresh.
Stilul sau afiseaza robustete si un sentiment de siguranta datorita capotei inalte, pusa in valoare de chevroanele cromate, care integreaza semnatura luminoasa cu tehnologie LED.
Citroën C3 AIRCROSS dispune de motorizari recunoscute pentru diminuarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, avand rezultate mai bune decat cele din generatia precedenta. Motorizarile PureTech 82 si turbo PureTech 110 apartin noii familii de motoare pe benzina, in timp ce pentru versiunile diesel, motorizarile BlueHDi 100 si BlueHDi 120 beneficiaza de o tehnologie care trateaza intr-o maniera continua emisiile poluante, respectand astfel normele Euro 6.1.
Controleaza orice tip de suprafata de rulare. Garda la sol ridicata, rotile mari si tehnologia Grip Control cu Hill Assist Descent (asistenta la coborarea in panta) permit aventurarea pe toate tipurile de drumuri, oricare ar fi conditiile.

PUNCTE FORTE

O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

Noua parte frontală, mai asertivă, a fost redesenată în totalitate pentru a oferi un plus de rebustețe. Inaugurată de Noul C3 în 2020, aceasta reprezintă noua semnătură a mărcii Citroën.

Chevroanele duble cromate se află în prelungirea farurilor cu LED, ce oferă un plus de vizibilitate și siguranță. Noul C3 Aircross dispune de o grilă nouă cu un motiv geometric inedit și scut nou gri argintiu cu inserții colorate.

70 DE COMBINAȚII DE CULORI

La exterior sunt oferite 70 de posibilități de personalizare, cu 7 culori de caroserie, 4 pachete cromatice și 2 nuanțe de plafon. Geamul custode oferă trei opțiuni de personalizare, în funcție de pachetul cromatic ales:

  • ornament cromat pentru pachetele de culoare Shiny Black și Anodised Dark Blue,
  • Freeglass White pentru pachetul cromatic White
  • Freeglass Orange pentru pachetul cromatic Anodised Orange

DETALII INTERIOR

Scaune îmbrăcate în material textil gri și planșă de bord în nuanță de gri, cu detaliu texturat.

Tapițerie textilă și TEP de culoare albastră, bandă transversală pe spătarul scaunelor cu motivul chevroanelor și decor planșă de bord cu inserții de TEP albastru.

Podeaua portbagajului este mobila si asigura o suprafat de incarcare plana chiar si atunci cand scaunele spate sunt rabatate.

Derulează în sus