CITROËN BERLINGO

Solicita o ofertă personalizată pentru CITROËN BERLINGO

CITROËN BERLINGO

Citroën Berlingo oferă o manevrabilitate dinamică grație asocierii între o platformă nouă și motorizări de ultimă generație eficiente în materie de consum și emisii de CO2.
Propulsat de motoare diesel și pe benzină, Berlingo este adecvat pentru toate tipurile de drum, atât în mediul urban, cât și extra urban. Motorizările oferă performanțe superioare, fiind în același timp prietenoase cu mediul.
Citroën Berlingo marchează sosirea transmisiei automate EAT8 cu 8 trepte pentru un confort maxim la rulare.
. Motoare pe benzină, gama PureTech: 1.2L PureTechS&S 110 CP BVM6
. Motoare diesel, gama BlueHDi: 1.5L BlueHDiS&S 75 CP, 100 CP sau 130 CP BVM6 sau EAT8

PUNCTE FORTE

INTERIOR FIRST-CLASS

La bordul Citroën Berlingo spațiul și confortul sunt de neegalat. Parbrizul amplu este poziționat mai în față, iar planșa de bord elegantă pune în valoare spațiul și lumina. Materialele moi, plăcute la atingere, inspirate din universul mobilierului și al călătoriilor, amplifică sentimentul de bunăstare. Confortul acustic a fost, de asemenea, regândit.

3 SCAUNE MODULARE ÎN SPATE

În spate, toți pasagerii din Citroën Berlingo se bucură de același confort, indiferent de locul pe care îl ocupă, grație celor trei scaune individuale de aceeași dimensiune. În plus, cele trei scaune oferă un spațiu generos pentru genunchi. Fiecare dintre cele 3 scaune poate fi rabatat în podea și este echipat cu sistem de prindere Isofix i-Size.

SPAȚII DE DEPOZITARE ȘI O LUMINOZITATE REMARCABILĂ

O componentă emblematică a vehiculului recreațional, noul plafon multifuncțional al ultimului model include cele mai bune caracteristici ale celor două generații anterioare, oferind în același timp mai multă lumină. Modutop® include un compartiment de depozitare accesibil din dreptul scaunelor spate sau din portbagaj și, acum, un arc translucent compartimentat, pus în valoare de un iluminat ambiental care se întinde pe toată lungiema sa și iluminează obiectele depozitate.

Noul Citroën Berlingo

Derulează în sus