CITROËN BERLINGO VAN

CITROËN BERLINGO VAN

Lansat în 1996 și produs în peste 1,5 milioane de exemplare, legendarul Citroën Berlingo lasă loc celei de-a treia sa generații, denumită Citroën Berlingo Van. Berlingo Van realizează un veritabil salt de generație în ceea ce privește stilul, echipamentele și modularitatea. Partenerul ideal pentru toți profesioniștii.

PUNCTE FORTE

Citroën Berlingo Van asigură robustețe și protecție și adoptă un stil exterior energic cu linii fluide și fără agresivitate.
– Parte frontală specifică mărcii Citroën, ca și la fratele mai mare Citroën Jumpy: capotă înaltă și scurtă, blocuri optice de mari dimensiuni.
– Profilul se remarcă prin linii fluide și portiere atent lucrate. Este o promisiune în termeni de spirit practic și volum interior generos.

MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE

O platformă nouă, mai ușoară și motorizări eficiente pentru un comportament rutier dinamic, un veritabil confort la condus și o eficiență a costurilor optimizată.
– 1 versiune pe benzină cu PureTech 110 S&S BVM6
– 4 versiuni diesel: BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHdi 130 S&S BVM6 și EAT8

Ultima generație de cutie de viteze automată cu 8 rapoarte EAT8 “Efficient Automatic Transmission” cu padele în spatele volanului oferă o veritablă plăcere la condus pe distanțe lungi, dar și pe parcursul numeroaselor rute zilnice.

CONFIGURATII ADAPTATE PERFECT LA ACTIVITATILE TALE

Citroën Berlingo Van oferă o gamă remarcabilă de tipuri de caroserie diferite pentru a satisface cele mai exigente nevoi. Poate fi astfel transformat în vehicul de intervenție și de asistență, vehicul izoterm sau un mijloc de transport pentru persoanele cu mobilitate redusă, pick-up sau SUV

Derulează în sus