CITROËN BERLINGO VAN

Știe să facă de toate, la fel ca tine!

Versiuni

Puncte forte

CABINA EXTENSO®: 3 LOCURI ȘI MODULARITATE

Cabina Extenso® este modulabilă, poate transporta 3 persoane sau poate crește lungimea și volumul încărcăturilor utile.
Pentru a crește lungimea de încărcare, scaunul pasagerului lateral este retractabil eliberând 3 metri în lungime în versiunea M și 3.4 metri în versiunea XL.
1 -Cabina Extenso® poate găzdui 3 persoane în față grație unei banchete cu 2 locuri modulabilă.
2 – Spatele central rabatabil asigură funcția de birou mobil cu măsuța de scris rotativă. Un spațiu de depozitare care poate fi închis cu lacăt se află sub scaun.
3 – Scaunul lateral ridicat eliberează un spațiu suplimentar util și practic pentru transportul celor mai delicate obiecte, crescând astfel volumul de încărcare de la 3.3 la 3.8 M3 în versiunea M și de la 3.9 la 4.4 M3 în versiunea XL.

ȘTIE SĂ FACĂ DE TOATE, LA FEL CA TINE!

Partener în fiecare zi, Citroën Berlingo Van oferă profesioniștilor o soluție adaptată pentru fiecare activitate/ utilizare : versiuni, cabine, facilitități. Modelul propune 2 versiuni noi: Worker / Club.
O versiune “Club” pentru companii și angajații acestora care trebuie să parcurgă trasee lungi sau să execute livrări multiple în zonele urbane.
– Confort la bord
– Pachet acustic
– Sisteme de asistență la condus și conectivitate
O versiune “Worker” pentru profesioniștii care transportă materiale și colaboratorii de pe toate tipurile de șantiere:
– Cabină Extenso (R)
– Grip Control cu Hill Assist Descent, gardă la sol ridicată.
– Sarcină utilă crescută la 1.000 de kg.

SURROUND REAR VISION

Citroën Berlingo Van revoluționează segmentul său cu cele 20 de sisteme de asistență la șofat și patru tehnologii pentru conectivitate. Modelul propune o inovație inedită: tehnologia Surround Rear Vision pentru o vizibilitate fără egal.
Trei moduri de afișare posibile pe ecranul color de 5” amplasat în locul oglinzii retrovizoare centrale:
– supravegherea spațiului din spatele vehiculului: ecranul oferă o vedere asupra zonei din spatele vehiculului pentru o cunoaștere mai bună a mediului de rulare.
– supravegherea spațiului din lateralele mașinii: ecranul oferă o vedere asupra lateralelor mașinii pentru a limita unghiurile moarte
– cameră video de marșarier – ecranul afișează o perspectivă asupra spațiului din spatele autovehiculului pentru a facilita manevrele în marșarier

Conceput pentru toate utilizările

Citroën Berlingo Van, răspunde unei diversități din ce în ce mai mari de nevoi. Modelul oferă modularitate și versatilitate cu:
– două versiuni de lungime M: 4,40m și XL: 4,75m
– 2 configurații ale cabinei: Cabina Extenso (R) și Cabina Aprofundată (mărită)
– 2 uși laterale culisante / O deschidere spate la 180 °
– un volum de încărcare de referință: 3,3m3 minimum și 4,4m3 în versiunea XL și sarcină utilă de până la 1000kg
– O multitudine de spații de depozitare și accesorii: 113 litri de spații de depozitare inclusiv Top Box pe partea pasagerului, priză 220V

Performante

Motorizări de ultimă generație

O platformă nouă, mai ușoară și motorizări eficiente pentru un comportament rutier dinamic, un veritabil confort la condus și o eficiență a costurilor optimizată.
– 1 versiune pe benzină cu PureTech 110 S&S BVM6
– 4 versiuni diesel: BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHdi 130 S&S BVM6 și EAT8

Ultima generație de cutie de viteze automată cu 8 rapoarte EAT8 “Efficient Automatic Transmission” cu padele în spatele volanului oferă o veritablă plăcere la condus pe distanțe lungi, dar și pe parcursul numeroaselor rute zilnice.

CONFIGURATII ADAPTATE PERFECT LA ACTIVITATILE TALE

Citroën Berlingo Van oferă o gamă remarcabilă de tipuri de caroserie diferite pentru a satisface cele mai exigente nevoi. Poate fi astfel transformat în vehicul de intervenție și de asistență, vehicul izoterm sau un mijloc de transport pentru persoanele cu mobilitate redusă, pick-up sau SUV 

UN DESIGN MODERN SI PLIN DE FORTA

Citroën Berlingo Van asigură robustețe și protecție și adoptă un stil exterior energic cu linii fluide și fără agresivitate.
– Parte frontală specifică mărcii Citroën, ca și la fratele mai mare Citroën Jumpy: capotă înaltă și scurtă, blocuri optice de mari dimensiuni.
– Profilul se remarcă prin linii fluide și portiere atent lucrate. Este o promisiune în termeni de spirit practic și volum interior generos.

CULORI

Galerie