Boxer

GALERIE VIDEO & FOTO

Peugeot Boxer: modern, util & economic

Peugeot Boxer: robust, fiabil, economic

Volum util de încărcare

Cu un volum util ce poate atinge 17 m³ (la versiunea L4H3) și cea mai mare lățime utilă din categoria să – de 1.87 m respectiv 1.42 m la pasajele roților, Peugeot Boxer se pretează oricărui tip de activitate profesională, grație uneia dintre cele mai bune sarcini maxime admise din segmentul sau (între 2.8 și 4 tone).

Tehnologii avansate

Noile echipamente propuse de Peugeot Boxer transformă cabina într-un adevărat birou: interfață radio cu 2 niveluri de echipare, Bluetooth® și priză USB pentru primul nivel sau ecranul tactil de 5” pentru al doilea nivel, în exclusivitate în segmentul sau. Opțional, ecranul tactil permite instalarea navigației și afișajul camerei de marșarier.
Una dintre dotările ce nu trebuie să lipsească de pe niciun vehicul utilitar – sistemul de aer condiționat este oferit GRATUIT.

Sarcina utilă

Peugeot Boxer beneficiază de o gama largă de versiuni, adaptate la variate activități ale companiilor. Proiectat cu 3 ampatamente diferite (3m, 3.45m și 4.04m) autovehiculul vine în sprijinul profesioniștilor cu varianta de caroserie închisă, sau cu cea de tip platformă, disponibile cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) și 3 înălțimi (H1, H2, H3).
În funcție de versiune, sarcina utilă are o valoare cuprinsă între 1.080 și 1.515 de kg.

Derulează în sus