508

GALERIE VIDEO

PEUGEOT 508 – What drives you?

Tehnologie Night Vision

Experimentează realitatea augmentată.
O cameră cu infraroșu montată în partea din față a autovehiculului îți pune la dispoziție tehnologia Night Vision, făcând mai ușoară detectarea pe timp de noapte a pietonilor sau a animalelor aflate pe șosea. Dispunând de cele mai noi caracteristici de siguranță și asistență de conducere, sedanul radical PEUGEOT 508 îți îmbunătățește experiențele generate de înalta tehnologie.

PEUGEOT i-Cockpit®

Preia controlul sistemului PEUGEOT i-Cockpit®.
Bucură-te de poziția de conducere agilă și vizionară cu volanul sau compact, cu ecranul digital configurabil și cu ecranul capacitiv tactil HD de 10″. Pentru o experiență de conducere de neegalat, desfată-te în confortul scaunelor, cu funcțiile de masaj multipunct și cu sistemul Hi-Fi FOCAL® ce oferă bucuria unui sunet clar precum cristalul.

Cutie Automată EAT8

Refuză compromisurile și închide cercul.
Datorită eficienței motoarelor PureTech Euro 6.3 sau BlueHDi Euro 6.2 și a cutiei de viteze automate EAT8 cu 8 trepte, PEUGEOT 508 combină puterea cu emisiile de CO2 controlate. La fel de frugală ca și cutia de viteze manuală, noua cutie de viteze automată EAT8 oferă o schimbare rapidă a treptelor, datorită sistemului Shift and Park by Wire și a padelelor plasate în spatele volanului.

Derulează în sus